perjantai 30. marraskuuta 2012

Karjalainen All Stars–Josba hyväntekeväisyysottelu

Lauantaina 1.12.2012 kello 15.00 Joensuu Areenalla päästään seuraamaan salibandyä hyväntekeväisyyden nimissä. Salibandyn alasarjajoukkueiden pelaajista ja muiden lajien edustajista koottu Karjalainen All Stars haastaa yhdessä lastenklinikan kummien kanssa järjestettävässä tapahtumassa miesten salibandyliigajoukkue Josban. 

Pääsylipputuotot ohjataan lyhentämättömänä Pohjois-Karjalan keskussairaalan lastenosastolle. Tervetuloa mukaan koko perheen tapahtumaan tekemään hyvää ja viihtymään salibandyn parissa!



Tapahtumassa on myös lapsiparkki, pomppulinnoja sekä muuta puuhaa lapsille!

Liput 5€ 
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi


4 kommenttia:

  1. Hyvä formaatti toteutettavaksi jatkossakin ja muissakin muodoissa. Tässä samalla yleisö näki onko pesäpalloilijat tai alasarjan pelaajat millä tasolla lajin huippuihin. Maajoukkueessakin samaa olisi voinut kokeilla ja valinnoissa antaa haastajille mahdollisuus kokeilla pelata ajateltua ykkösmiehistöä vastaan. Nyt vaan joutui lukemaan kuinka konkarit oli parempia kuin haastajat, mutta yleisö ei päässyt näkemään mikä se ero oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kyllä kansa tietää, sanoi aikoinaan jo Veikko Vennamo, entisaikojen Timo Soini!

      Poista
    2. Muutama vuosi sitten pelattiin Helsingissä ottelu, jossa vastakkain olivat maajoukkue ja koko maan all stars - äänestetyt. Varmaan joku muistaa tarkemman ajankohdankin, mikäli se on tärkeä. All star- joukkueen peräsimessä oli muuten Antti Ruokonen(?)

      Poista
    3. Kyllä tänä vuonnakin tuo peli olisi ollut tarpeellinen ennen valintoja maajoukkueeseen. Viimeistelyturnaus meni huonosti ja mm. Mika Kohonen jäi ilman tehoja siellä. Poissaoloja oli mm. Järvi ja Tiitukin oli ollut loukkaantuneena ennen turnausta. Näin haastajille olisi voinut antaa mahdollisuuden päästä vielä mukaan tuollaisen pelin esityksien perusteella. Myös nykyisen joukkueen ikä on nostettu esiin, jota pidetään varsin korkeana vastustajiin verrattuna.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.