keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Morjens jälleen ystävät!


Tänään onkin pitkän tauon jälkeen juhlapäivä eli Areenalla vastaan asettuu OLS. Tauon aika on käytetty
tehokkaasti treenaten sekä kuvioita hioen eli tänään mitataan mikä on joukkueen pelikunto ja tahtotaso.

Muutama loukkaantuminen verottaa hieman tulevan ottelun pelaajistoa
(Kejonen,Kinnunen,Huurrekorpi,Gröhn). Toivotaan pojille pikaista paranemista ja paluuta taas kentille!
Kotijoukkueella ei ole yhtään voittopeliä tällä kaudella, mutta kutina on nyt sellainen että keskiviikkona
napsahtaa. Uskon, että jokainen pelaaja, kuten joukkueen taustahenkilökin tiedostaa pelin tärkeyden ja
lähtee otteluun taistelemaan voitosta koko punaisella sydämellä. Voitonavaimia on meille tarjottu monesti
tällä kaudella, TÄNÄÄN NE OTETAAN !

Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä otteluun ja saadaan katsomoon hyvä meininki ja meteli
heti ottelun alusta alkaen, eli käsiä yhteen kotijoukkueen puolesta.

Kannustetaan yhdessä Josba voittoon!


Paita numero 7

Joukkueen yksi kokeneimmista pelaajista, Tomi ”Derek” Lautanen, 11 kausi liigassa. Kaveri jonka tekemisiä on ollut mukava seurata. Pelaa aina reilusti, niin kentällä kuin siviilissäkin. Vuosien saatossa seuraamistani pelaajista yksi parhaista keskittymään otteluihin, ei selittele turhia, vaan tekee sen mitä kuuluukin. Vahva niin fyysisesti kuin henkisestikin. Mielestäni antaa tarvittaessa hyvää palautetta joukkueelle ja valmentajille ja pystyy olemaan itsekriittinen, yksi joukkueen ”sytyttäjistä”. Punapaita henkeen ja vereen, kannustaa muita ja
toimii esimerkkinä muille. Vapaa-aikana perheen ja ystävien kanssa viihtyvä veijari, 
jonka kanssa ei aika käy pitkäksi. 
Loistava avovesiuimari ja vesisuksiakrobaatti!

Toivon että herra numero 7 kantaa punaista paitaa tulevinakin vuosina.

Hannu Hirvonen,joukkueenjohtaja,Josba





5 kommenttia:

  1. Onnea vaan peliin! Materiaalietu asiantuntijoiden mukaan varmaan teillä ja tietenkin kotietu. Nyt varmaan pitäisi vaan uskaltaa tuota etua käyttää ja rakentaa peliä ja hyökätä. Olsin rooli siten olisi puolustus ja vastahyökkäys. Aina kaikki ei välttämättä kuitenkaan mene käsikirjoituksen mukaan, joten jännä peli voi olla luvassa. Katsotaan pelin jälkeen taas tunnelmia.

    VastaaPoista
  2. Lupailin tunnelmia pelin jälkeen. Tietenkin lopputuloksen sulattelussa meni aikaa. Kyllä kun muisti Josballa olevan maajoukkuetason hyökkäyskolmikko Puska-Väänänen-Moilanen, ja oliko Moilasella MM-pronssikin, sekä maalivahti Hyytiäisellä varmaan nuorten maajoukkuekokemusta kenties mitalikin. Alkoi valoa taas näkymään. Ainut ihmetys tähän nähden oli miten Jiri Tikkanen oli ilmoitettu ykkösviisikkoon, jos tuollaista osaamista joukkueelta löytyy, yhtään vähättelemättä häntä kuitenkaan.

    VastaaPoista
  3. Totta yllä oleva. Haluaisin kanssa tietää miksi Josba pyörittelee jatkuvasti kentällisiä sekaisin. Valmennusjohto ikään kuin vieläkin testaa, että mitkä kentälliset voisivat toimia. Tässä vaiheessa kautta olisi aika tärkää olla suht kiinteät kentälliset, jotta pelikavereiden kanssa pystytään jopa sopimaan asioita, mitä kentällä voisi toteuttaa.

    Silmiinpistävää oli myös pallottoman liikkumattomuus, sekä syöttöjen anto suorille jaloille. Pelitempo pysähtyi aika-ajoin, sekä viimeistely oli takkuisaa. Palloa harvoin ammuttiin suoraan syötöstä. Olisi kiva kuulla vähän otteluraportteja myös valmennusjohdon suusta!

    VastaaPoista
  4. Hyvä että näkemykseni oikeellisuus huomattu. Tuossa mietin, että Klägerillä myös Sveitsin maajoukkueosaamista ja jos vaikka Kajoksisella on nuorten maajoukkuekokemusta. Voisiko hänestä tehdä pakin, jolloin varsin kova yksi viisikko siinä olisi plus Hyytiäinen, kun tämä hyökkäyskolmikko siihen laitetaan mukaan.

    VastaaPoista
  5. Aloin myös miettimään muita kentällisiä, jos kaikki pelaajat kunnossa. En niin tarkkaan vaan nopeasti vilkaisemalla. Huomasin että Kaartinen siirrettiin pois Josbasta ja toisenkin pelaajan piti lähteä, niin ei tainnut käydä. Mietin voisiko Josban yksi syy heikolle kaudelle olla se, että pelaajia kenties liikaa? Jos ajatellaan, että pelattaisiin kolmella kentällä ja pakkiparilla, voi ihan hyviä pelaajia jäädä ilma peli-aikaa tai se jäädä vähille. Jos taustalla vielä mietitään vaikka joukkueen vahvistamisesta vielä pelaajilla olisi yhtälö jo vaikea. Tietenkin, jos akatemiaan osa pääsee pelaamaan auttaa se tuntuman säilyttämisessä, mutta onko se sama asia kuin liigassa pelaaminen. Tätä taisi karjalaisen toimittajakin kauden alla kirjoittaa löytyykö kaikille peli-aikaa edustuksessa? Toivotaan minun olevan väärässä ja otteet paranevat.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.