sunnuntai 2. joulukuuta 2012

800 euroa hyväntekeväisyyteen

Lauantaina 1.12.2012 pelattiin parin vuoden tauon jälkeen hyväntekeväisyysottelu Karjalainen All Stars vastaan Josban liigajoukkue. Ottelun lipputuotot menivät lyhentämättöminä Pohjois-Karjalan keskussairaalan lastenosastolle. Hyväntekeväisyysotteluun oli saapunut seuraamaan 160 katsojaa, joka tarkoittaa 800 € tuloja Pohjois-Karjalan keskussairaalan lastenosastolle. Kiitokset kaikille mukana olleille!

Itse ottelu oli erittäin tasainen. Karjalainen All Stars meni kahden maalin johtoon ensimmäisen erän puolessa välissä LeBa-96:n vikkeläkinttujen Antti Uotilan ja Henri Lehikoisen maaleilla. Josba tuli kuitenkin tasoihin ensimmäistä peliään tällä kaudella pelaavan Joona Gröhnin sekä Jaakko Sariolan maaleilla. Erätauolle lähdettiin siis lukemissa 2-2. Myös toinen erä mentiin tasatahtiin maalien kanssa. Erän loppupuolella Josbassakin vieraillut Samu Raatikainen teki maalin Hyytiäisen selän taakse, mutta vain 16 sekuntia myöhemmin Jesse Reijonen oli tehnyt maalin All Starsin joukkueen maalivahdille Lari Naumaselle.

Kolmannen erän alkuun Kiteen Pallon Simo Rahunen vei All Starsin jälleen johtoon, mutta Josba tuli jälleen tasoihin Perttu Puskan maalilla. Tämän jälkeen nähtiin salibandyssä harvinaisuus, nimittäin All Starsin seuraavaan maaliin merkattiin maalintekijän lisäksi kaksi syöttäjää. Maalin taiteilivat pesäpalloilijat Juha-Matti Sirviö, Topi Hurskainen sekä Simo Rahunen. Tämän jälkeen verkkoa heilutteli enää vain Josban Perttu Puska kolmeen otteeseen. Hyväntekeväisyysottelun loppulukemiksi kirjattiin lopulta 5-7.

Erätauoilla vedettiin myös rangaistuslaukauskilpailu, joissa vetämään pääsi muun muassa Josban Huoltopäällikkö Miska "Mise" Malinen sekä All Starsin Kiteen Pallon pesäpalloilija Simo Rahunen. Rangaistuslaukauskilpailu meni puhtaasti Josban nimiin, vaikka pari pesäpalloilijaa saikin pallon Josban maalivahti Lauri Hyytiäisen taakse. Josban rankkarimaaleissa onnistuivat muun muassa Perttu Puska, Jiri Tikkanen ja Juuso Ojanen.