tiistai 30. joulukuuta 2014

Iltapäivä Nikon kanssa

Kärkäs reportteri istui samaan pöytään Josban puolustajan Niko Kejosen kanssa ja kuulosteli miehen tunnelmia vuodenvaihteen kynnyksellä.



© Tuomo Kallonen


Miten Josban kausi on omasta mielestäsi sujunut?

Huonostihan tuo on mennyt, ei siitä ole kahta sanaa. Liikaa virheitä tehdään joukkueena ja yksilötasolla jokaisessa pelissä. Maalinteko-ongelmien kanssa ollaan painittu myös pelistä toiseen. Vastustaja on tehnyt yksinkertaisesti enemmän maaleja kuin me.

Mitä eroja löydät tässä kaudessa verrattuna edelliseen kauteen 2013-2014?

Viime kauden alussa saatiin voittoja ja siitä syntyi joukkueeseen hyvä henki, jonka avulla pystyttäisiin voittamaan välillä myös heikolla esityksellä. Viime keväästä alkoi nykyinen huono vire tappioiden muodossa, mitä ei olla saatu katkaistua. Vaikea sanoa, mistä tuo huono vire johtuu. Sen ongelman, jos olisi saanut ratkaistua, olisi varmasti joukkueen tilanne sarjataulukossa hiukan erilainen. Viime kauden alun hurmoshenkeä ei olla tällä kaudella saatu luotua, minkä vuoksi jokaisen voiton eteen on joutunut tekemään hirveän määrän töitä.

Miten omat pelit ovat menneet tällä kaudella?

Heikkoa on ollut silläkin saralla, omaa kehittymistä ei ole hirveästi tapahtunut. Koetan paljon ohjata nuorempia erityisesti puolustuspään pelaamisessa. Loukkaantumista ei ole vielä tullut tällä kaudella toisin kuin monella edellisellä kaudella, mikä on positiivinen asia.

Ketkä ovat mielestäsi olleet alkukauden positiivisimmat yllättäjät joukkueessa?

Kaikki juniorit ovat onnistuneet ja täyttäneet paikkansa joukkueessa, erityisesti Veeti Naakka on onnistunut erittäin hyvin. Myös Pauno Kajoksinen on onnistunut todella hyvin.

Mitkä ovat vahvuutesi kentällä?

Fyysiset ominaisuudet ja niiden käyttäminen. Kokemus on karttunut vuosien varrella, minkä ansiosta erityisesti puolustuspäässä pelin lukeminen on vahvuuteni.

Millaisia ovat pelipäiväsi rutiinit?

Kotipeliaamuina kouluun tai töihin, jonka jälkeen ruokailu hyvissä ajoin ennen peliä. Hallille ei liian aikaisin. Suhteellisen tavallinen päivä verrattuna kaikkiin muihinkin päiviin. Vieraspeleissä pyöritän korttirinkiä bussin takaosassa.

Miten vietät vapaa-aikasi kentän ulkopuolella?

Koulu ja töitä silloin tällöin, kotona elokuvia ja tv-sarjoja katson tyttöystävän kanssa. Minusta on lisäksi viime kuukausina kuoriutunut erittäin kissarakas ihminen!

Kiitos Niko!

1 kommentti:

  1. Huomasin että vuonna 2014 Josba olisi saanut 4 voittoja 27 pelistä, jos oikein muistan jutun eräällä lajisivustolla. Onnea joukkueelle vuoden 2015 peleihin, jotta lukemat parantuisivat.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.