tiistai 23. joulukuuta 2014

Jätkien kanssa reissussa

Perjantai 19.12.2014 klo: 8.00 urkkatalon piha ja matka kohti Raumaa voi alkaa, tai tuohon aikaan meidän piti lähtee reissuun. Coach Jami hiukan myöhässä paikalle ja sakkokassa kiittää!
Viikonlopun ohjelma sen kaltainen, että perjantaina vastaan Raumalla asteli Salba klo:18.30 ja matsin jälkeen majoituttiin Laitilassa ja sieltä jatkettiin lauantaina klo:12.00 kohti Turkua, jossa vastaan asteli taas vuorostaan Tps klo:15.00. 
Minua pyydettiin ottamaan reissulta vähän kuvia ja kuvailemaan videota hotellilta. Kuvia on otettu ja videohaastattelukin saatiin tehtyä.







Hesen ruokatauko. Tarjolla perunapiirakkaa ja rosvopaistia.

Hesen ja Jepan matka kului aika pitkälti nostalgisen NHL09 hakkamiseen tietokoneella.

Tornilla on asiaa!

Miro esitteli kotimatkalla tätinsä tekemiä tohveleita.

Pokeririnki pyöri normaaliin tapaan koko reissun ajan.

Menomatkalla Raumalle pikku jaloittelut meneillään.

Miskalle sattu pienoinen vahinko Tps matsin jälkeen.

Jamille "varattu" paikka Turussa

Viikonlopun pistesaldoksi loppupeleissä jäi 2 pinnaa. Joukkueen tekeminen ja henki oli koko vkl todella raikasta ja hauskaa riitti koko reissun ajaksi! "Luokkaretki" päättyi siis lopulta onnellisesti perjantaisen Salba tappion jälkeen kun tapeltiin Turusta Tepsiltä 2 paunaa. Kotiin Joensuuhun saavuttii joskus klo: 3.00 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. 
Nyt joukkueella on vuorossa pieni joulutauko. Huilia yhteisistä reeneistä pidetään joulun yli ja jatketaan sitten 26.12 taas lajireenien merkeissä ja 27.12 isketään Ssv:n kanssa yhteen klo:15.00 Areenalla.

Hyvvee Joulua kaikille!


Terveisin Juho Väisänen #3

1 kommentti:

  1. Huomasin erään jutun missä puhuttiin nöyryyttämisestä mikä tapahtuu sulkemalla ihminen ryhmän ulkopuolelle ja siten viedään henkilöltä itsekunnioitus. Urheilussa se voisi tapahtua sulkemalle joku vaikka tälläisen joukkueen ulkopuolelle. En tiedä voiko sellaista tapahtua vaikka hetkellisesti ja olisiko vaikka Perttu Puska tälläiseen voinut joutua taannoin ilman anteeksi pyyntöä joukkueelta arvosteltuaan joukkueen toimintaa mediassa. Tietenkin jos joku pysyvästi vaikka juniorina suljettaisiin toiminnan ulkopuolelle seuraukset voisi olla hankalammat ja vaiketuttaa muihinkin joukkueisiin pääsyä, jos cv jäänyt vielä köykäiseksi vaikka taitoihin ja potentiaaliin verrattuna.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.