perjantai 5. joulukuuta 2014

Liigamiehet vs All Star

Sunnuntaina 7.12.2014 klo: 15.30 Intersport liikuntakeskuksella olis kohtuu herkkupala tarjolla Joensuulaiselle säbäyleisölle. Nimittäin mm-kisa taukoa viettävä Josban liigamiehistö saa vastaansa Jarmo Sieviläisen ja ex-Josba koutsin Sami Sorjosen kasaaman Karjalainen All Starsin. Joukkueeseen on valittu Joensuun alueen kovimpia pelaajia 2 divarista aina eläkepäiville jääneisiin pelaajiin, olipa mukaan valittu myös yksi naisten liigapelaajakin.
Joukkueen voi käydä lukaisemassa tästä.


Sitten jutun pääosioon. Minun tarkoitus ei ole mitään otteluennakkoja kirjoitella, se jätettäköön jollekkin joka sen paremmin osaa. Lupauduin tekemään sillon tällöin haastatteluja meijä äijistä ja jotain pikku juttua ja kuvia pelireissuista tänne blogin puolelle. Ekaan settiin otin pihteihin Jesse "Jepa" Reijosen.


Tehtiin haastattelu Jepan kanssa whatsappin välityksellä kun oltiin kotiuduttu tiistain reeneistä.

Kuva Tuomo Kallonen
Moro Jepa mitä äijälle kuuluu?

- No ihan hyväähän tässä. Mukava päästä taas mailan varteen ot-jakson jälkeen ja innolla oottelen jo viikonlopun all stars peliä!

Mites äijän mm-kisatauko on lähteny käyntiin?

- Okkein mukavasti! Hyvillä mielin pysty tauolle jäämään ku voittoki saatiin taisteltua viimesimmästä pelistä. Nyt vaa reeniä ja peli parempaa kuosiin nii alkaa noita pisteitä tippumaan enemmän tauon jälkeen.

Sitten all stars peliin. Äijä on pelannu tuolla all starsin puolellakin aiemmin. Mitä mieltä oot tuosta tapahtumasta?

- Joo tulihan siellä kerra vierailtua. Ihan hyvä että tämmösiä järjestellään ja vähä pelituntumaa näin tauonkin aikana. Vastustajan puoleltakin löytyy niin paljo tuttuja naamoja ni hauska päästä pelaa niitä vastaan!

Kerro vielä kuka on joukkueen "erikoisin" persoona kopissa ja sen ulkopuolella? Ja perustelut messii.

- Aika pahan pistit, joutuu vähän miettii. Mut sanotaan nyt vaikka näin että veskarit on miusta aina vähän "erikoisii". Varsinkin Hesen puujalkavitsit lähtee välillä iha lapasesta!

Jes ja sitten viimenen kysymys. Mitäs terveisiä haluat lähettää faneille?

- Noniih tulkaahan sankoin joukoin lehtereille kannustaa nii saahaan se kuuluisa kuudes kenttäpelaaja kehiin!


Juho Väisänen #3

1 kommentti:

  1. Olisin itse koonnut all-star joukkueen parhaassa iässä olevista pelaajista kenties jopa alle 25-vuotiaista, sillä ainakaan itse en enää sen jälkeen ole pelaillut. Tietenkin jos Josballa ei naispelaajaa ollut joukkueessa, oliko riski ottaa all-starsiin naisten liigapelaaja mukaan, vaikka en epäile etteikö ole pärjännyt pelissä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.