torstai 8. tammikuuta 2015

Virtuaali pullonpyöritys

Josba bloggaa "virtuaali pullonpyöritys" on käynnistynyt ja ensimmäisen haasteen saa esittää Eetu Eronen, johon blogi törmäsi vuoden viimeisessä Josban kotimatsissa.

Virtuaali pullonpyörityksessä haastetaan toinen "totuuteen tai tehtävään" eli keksitään joku juttu jonka haastettu henkilö toteuttaa, joko kirjoittaa tai kuvaa. Haastettavan henkilön tulee liittyä jollain tavalla Josbaan, vähintäänkin pitää olla jollain muotoa kiinnostunut Josbasta. Haastettu esittää seuraavan haasteen, eli "pyörittää pulloa"
Pienen pohdinnan jälkeen Eetu haastoi Sveitsin Thurgaussa asuvan joensuunmiehen Tommi Puustisen tähän hommaan. 

Miksi haastoit juuri Tommin?
Hahah, Tommi on reipas nuorimies ja kuulemma hyvä kokki, toki ajattelin et varmaan moni josbafani on innoissaan kun saadaan Tomasta juttua!

Erosen nykyinen seura on O2-Jyväskylä. Eetun omien sanojen mukaan "Salibandy kuuluu elämään edelleen ihan kohtalaisena osana, vähä lunkimmin kuitenkin mennään kun ennen."

Kyselin vielä  miksi Josban pelit kiinnostaa edelleen?
hmmm no onhanse tavallaa mun kasvattiseura... käyn kyllä aina kattoo kun vaan mahdollista ja sen takia et kavereita näkee kentällä ja katsomossa. Oonhan nyt niissä mastseissa käyny seiskaluokalta asti, miks en kävis.. 

Keksitkö vielä jotain mitä haluat sanoa Josban pelaajille tai faneille?
Tsemppiä. parempi kun en rupee pelaajia neuvomaan.  Faneille/katsojille: peukkua ja malttia, ääntä vaan katsomoon voittoja tulee vielä varmasti. Faneillehhan sitä hommaa tehdään.

No sitten se haaste:
"Tommi Puustisen täytyy kertoa mitä pelipäivänä syö,(kokopäivä) ja tehdä video pelipäivän- tai pravuuriannoksen valmistuksesta."
Sitten vain jäädään odottamaan miten Tommi vastaa haasteeseen ja kenet hän haastaa seuraavaksi. 


                                                                      Eetu Eronen

Kuva Daniel Caswell

1 kommentti:

  1. Kysymykseen miksi Josban pelit edelleen kiinnostaa laajentaisin aiheen Josbaan yleisesti, sillä myös huolia ilmeisesti on. Huomasin joulukuun 30 päivän jutussa paakallo sivustolla, että palkanmaksu ongelmat mistä sivusto oli uutisoinut ennen kauden alkua olisi vaikuttanut Josban pelaajatilanteeseen. Mietinkin voisiko pelaajankin motivaatio kadota, jos vaikka sopimusneuvotteluihin pääsy pitkittyisi, siitä mihin pelaaja oli itse tähdännyt? Toivotaan kuitenkin parasta ja että asiat ovat paranemaan päin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.