keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Josba Akatemian kuulumisia


Josba Akatemian kausi on alkanut vahvasti miesten 2.divisioonassa Savo-Karjalan lohkossa.
Joukkueen runko muuttui huomattavasti viime kevään B-junioreiden SM-hopeamitalistien liittyessä joukkueeseen. Nykyisten A-junioreiden lisäksi joukkueessa pelaa muutama kokenut konkari. Penkin takana kokemusta löytyy Ruokosen Antin ja Ojasen Juhan johdolla.


Josba Akatemia majailee tällä hetkellä sarjataulukossa (tilanne 18.1.2015) toisella sijalla tasapisteissä SB Welhot Nilsiän kanssa, joka johtaa sarjaa. Viime kevään karsinnoista on otettu huimia harppauksia eikä joukkue enää majaile sarjan häntäpäässä. Mahdollisuuksia jopa nousukarsintoihin on olemassa.

Akatemia otti kotivoiton perjantain 16.1 ottelussa Pisabaa vastaan.

Seuraavassa ottelussaan Akatemia kohtaa myös sarjataulukon kärkipäässä olevan LeBa-96:n Kontiolahden liikuntahallilla tulevana perjantaina. Runkosarjaa on jäljellä kuusi ottelua, jonka jälkeen toivottavasti myös Akatemia on mukana nousukarsinnoissa kohti miesten 1.divisioonaa.


Kuvista kiitokset Sanna Neuvoselle!

2 kommenttia:

  1. Tällä puolella selvää kehittymistä. Tukee edaria varmasti jatkossa paremmin. Hienoa työtä, jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  2. Itselläni sellainenkin kokemus, että jos huomasin ettei seuratasolla oikein kehitysmahdollisuuksia, kokeilin muitakin pelaamismahdollisuuksia. Mielestäni se toimi ihan hyvin ja minua sitä kautta pidettiin monissa paikoissa erittäinkin hyvänä pelaajana. Siksikin oli outoa ettei seuratasolla tullut vastuuta, mutta kenties ne joukkueet oli koottu tietyn ydinporukan mukaan. Toisaalta ainakin ensimmäisen joukkueen valmentajan tunsin etukäteen ja olisin ainakin hänen luulleen antaneen paremmat mahdollisuudet. Noin juniori pelaajan näkökulmasta varmasti tärkeintä, että kehittyy ja ylläpitää pelaamista ja sitä kautta pysyy esillä. Minä löysin oman polkuni kenties vähän vaikeimman kautta, mutta hyvä niinkin. Seuratasolla en ikinä oikein jalansijaa lopulta saanut, vaikka joitain hyviä virityksiä saattoi olla noiden muiden hyvien näyttöjen kautta. Kenties maku siihen maailmaan oli mennyt, vaikka muuten olisi voinut mennä toisin. Päätin jatkaa pelaamista mieluummin näkymättömimmillä areenoilla. Kenties se minulle sopi paremmin kuin ainainen kilpailu peliajasta seuratasolla, kun kokemukset oli sieltä huonot. Tietenkin jonkun vanhan tutun pelaajan pyynnöstä olisin niihin voinut uskaltaa lähteä, jos riittävän mielenkiintoinen seura olisi löytynyt.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.