perjantai 23. tammikuuta 2015

Jätkien kanssa reissussa Vol. 2

Jaahas taas ois aika vähän rustailla tekstiä, ottaa kuvia ja häiriköidä äijiä videohaastattelun merkeissä.
"Pienimuotoinen" retkemme alkoi lauantaina klo: 8.00 urheilutalon pihasta ja matkan ensimmäinen etappi oli Seinäjoki ja vastaan asteli allekirjoittaneelle liigaopit antaneen Tommy Koposen luotsaama Spv. Huikeita pelimiehiä ja hyviä kavereita vilisevä nippu ei jättänyt itseä ainakaan kylmäksi ja peliin oli helppo syttyä.
Matkasta Seinäjoelle ei ilman kommelluksia tällä kertaa selvitty vaan painettiin ojan pohjalle tutkimaan mitä sieltä löytyy ja farssi oli valmis. Peliä jouduttiin siirtämään tunnilla myöhemmäksi eli pallo lyötii keskelle klo: 18.00 ja kuskimme Jorkki sai päästellä loppumatkan menemään "hyvällä" vauhdilla. Videolle saatiin tällä kertaa Coach Jamin mietteitä mitä ojaan ajon jälkeen tapahtui ja kuka otti homman haltuun, veikkaan että huoltopäällikkö Misellä voi olla hieman erilainen mielipide asiasta....?








Hese
Ojaan ajon jälkeisiä tunnelmia
Siellä lepää
#Panuhoitaa
Ukot pihalle ja liftaamaan
Bussi on parempi kuin uusi
Takapenkin pojat
Jepa miettii

Illan pelissä tuli pataan 8-3 ja pettyneinä suunaattiin loppuverryttelyn jälkeen Sokos hotelli Vaakunaan Seinäjoen ytimeen. Yölläkään ei kommelluksilta vältytty vaan noin klo:3.30 alkoi palohälytys, joka osoittautui vääräksi hälytykseksi. Meininki hälytyksen alkaessa oli että pelastautukoon ken voi kun Allu laittoi hälytyksen pois päältä ja jatkoi unia tyytyväisenä, allekirjoittanut ja Laasonen ei koko hälykseen samassa huoneessa edes herännyt.
Allu teki myös tuhojaan kameran kanssa kun jätin sen vartioimatta hetkeksi aikaa ja tässä oli lopputulos.





Allu oottelee että vaahtokylpy valmistuu
Vaahtokylpy odottaa






"Hyvin" nukutun yön jälkeen matkaa jatkettiin ja kohteena Oulu ja siellä oli vastassa syyskauden yksi positiivisimpiin yllättäjiin lukeutuva Ols. Pelistä muodostui tiukka puolustustaistelu ja pisteet jäivät ikävä kyllä tällä kertaa Ouluun lukemin 4-3. Jotain positiivista jos hakee matsista niin ilme joukkueella oli erittäin hyvä ja tapeltiin oikeesti joka tilanteessa. Kolmella tehdyllä maalilla on vaan pirun vaikee matseja voittaa. Allekirjoittaneen arvaus ja samalla toive onkin että tulevalla parin viikon huililla peleistä reenataan maalin tekoa.
Pelin jälkeen saatiin pizzat bussiin ja kotimatka oli valmis alkamaan. Kotimatka meni ilman suurempia kommelluksia ja haavereita. Ainoat jotka ottivat siipeensä olivat Vegasin korttiringin pojat, kun Ruokonen dominoi pöytää miten halusi ja taisi putsata koko potin. Joensuussa oltiin noin klo: 3.00 ja maanantain töihin meno klo: 8.00 tuntui kohtalaisen pahalta. 

Lase ottaa lepiä ennen matsia
Hese ottaa myös lepiä

Reissusta kuitenkin selvittiin loppujen lopuksi hengissä ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

T: Juho Väisänen #3

1 kommentti:

  1. Jännää katsoa teidän hotellielämää ja olla matkassa mukana. Kuvatkaa lisää

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.