perjantai 11. lokakuuta 2013

Maalijuhlat vieraspelikiertueella?


Nähdäänkö tätä maalijuhlaa SPV:tä tai Classicia vastaan?

Lauantaina 12.10 klo 17.00 SPV-Josba
peli nähtävissä myös netissä 7€ hintaan
http://www.peliveljet.com/index.php?p=joukkue&tid=1&sub=ajankohtaista&id=1486

sekä sunnuntaina 13.10 klo 18.00 Classic-Josba.

Kuva Tuomo Kallonen

5 kommenttia:

  1. Kyllähän ne maalimäärät tässä pelissä nousivat. Minäkin aikoinani liian pitkällä mailalla pelasin ja vasta vuosi kaksi sitten näin kaupassa ohjeen suosituspituudesta, oliko navan kohdalla? Kyllä ennen sitä kaupassa liian pitkiä mailoja katselin vanhalla tottumuksella. Kun näin sen ohjeen, jopa nuorten mailoja jotka lyhyitä testailin. Kyllä paljon näppärämpiä olivat ja varmasti aikoinaan olisi helpottanut pelaamista paljonkin. Tietenkään vieläkään ei olisi myöhäistä kokeilla, jos joku seura löytyisi. Eihän sitä tiedä vaikka osaisi ruotsalaistyylisiä juttujakin kentällä, mitä champions cupissa ruotsalaiset tekivät? Tietenkin otsikon mukaisesti maalintekoonkin helpotusta oikea mailapitoisuus tuo ainakin sillä tuntumalla mitä huomasin kaupassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisiko tämä juttu ollut minulta suunnattu tulevan vastustajan Loviisan suuntaan, kun kuulin huhuja että heillä ollut vaikeuksia joukkueen kokoamisessa. Ilmeisesti myös harjoittelu asiat jääneet viime hetkeen ja peruskuntoa edelleen joutuneet petraamaan huhujen mukaan muita joukkueita pahasti jäljessä. Paljastetaan etten niin tosissaan tuossa seuran löytymisessä ollut vaikka ruotsalaistyyliset otteet voisivat sopia Loviisaan, joka taitaa ruotsinkielistä aluetta ollakin. Kyllä jos pelaamaan alkaisin, niin korkeintaan varmasti vasta seuraavalle kaudelle sopimusta kannattaisi tehdä, jottei vastaavaa kiirettä kunnon ym. suhteen tulisi kuin huhujen mukaan Loviisassa. Ehkä väheksyn omia taitojani ja kuntoani, mutta ehkä näin viisainta toimia ja jättää tämä kausi nyt väliin.

      Poista
    2. Lisätään vielä että varmaan aika pohjilta tuolla cv:llä joutuisin aloittamaan pelaamisen. Ensimmäinen näyttö olisi varmasti mailan osto sieltä kaupasta. Sitten pelituntuman hankkiminen ja sen jälkeen jännittäminen millainen taso nykyään salibandyssa versus omat nykytaidot ja kunto. Sitten pitäisi toivoa että jostain peliporukasta mistä tuntumaa olisin hakenut löytyisi jokin kontakti johonkin peliporukkaan. Suhteilla en siis hakisi pelipaikkaa vaan, jos alkaisin pelaamaan niin edelleenkin pelillisillä näytöillä paikka pitäisi lunastaa, kuten aina ennenkin. Nämä jutut Loviisasta ja liigasta siis vielä aika kaukaista ja ei niin vakavaa.

      Poista
    3. Ehkä liioittelin kuitenkin tuota liigan kaukaisuutta, jos joku menee johonkin peliporukkaan. En sano niinkään sillä, että itse tuollaista mahdollisuutta kaipaisin. Muistin vain Juho Väisäsenkin jossain haastattelussa sanoneen armeijassa, eli kentien siellä sählyvuorolla, tutustuneen Josbalaisiin? Kenties hän saanut liiga-uran alkuun näillä kontakteilla? Muistan itsekin omalta armeija-uralta kun sählyvuorolla kuulin muutaman pelurin minusta puhuneen entisenä liigan huippupelaajana. Siitä tuli mieleen, että aikanaan eri sählyvuoroillakin pelasi liigan ja ykkösdivarin ym. sarjojen pelaajia. Ainakin tuolloin siis niitä kontakteja saattoi syntyä noinkin hyvin ja helposti. En tiedä oliko armeijassa ne pari henkilöä sitten nähneet että olisin pärjännyt hyvinkin noissa peleissä, kun arvelivat minunkin joskus liigassa pelanneen? Kenties minulle itse peli ollut aina tärkeintä ei se millä tasolla sitä pelaan, mutta saihan niistä peleistä sen tiedon miten pärjäsi eri pelaajia vastaan ja joskus kyselyjä seuroihinkin.

      Poista
    4. Kyllä kun luki tuota karjalaisen uusinta blogia miten salibandyssa pärjää, ehkä osaltaan selvisi miksi armeijassa sain kehuja pelistäni. Blogissa mainittiin että pärjätäkseen pitää ruokavalio olla kunnossa ja se varmasti siellä armeijassa oli kunnossa ja ei saa olla yökerhoissa eli olin vain kerran armeijan loppuvaiheessa yöelämässä, enkä ennenkään armeijaan varmaan pariinkaan kuukauteen. Kunnostakin jotain blogissa mainittiin, no varmaan minulla vähintään kohtalainen tai vähän siitä parempi se oli armeijan testien perusteella, sillä en mihinkään huippuvalmennuksen pariin kuulunut ja tietotaitoa silloin siitä mahdottomasti ollut. Kenties kuitenkin riittävästi sen aikaisiin pelaajiin verrattavia tekijöitä minunkin pelissä/kunnossa oli, että huippupelaajan ominaisuudet täyttyivät ja iältään olin nuori. Blogissakin mainittiin ettei kaikista siltikään tule huippupelaajia, minulla ehkä enemmän se oli lopulta puuttuvat suhteet, vaikka joku kysely seuraan sielläkin tuli ei se niin korkealta tasolta ollut, vaikka kakkosdivari oli, että olisin siihen tarttunut. Ainakaan elämäntyylistä se ei jäänyt itsellä kiinni tai terveydestä, kuten joillakin ilmeisesti blogin perusteella. Myöhemmin olen noudattanut sitä periaatetta, että menen elämässä tiettyä polkua pitkin enkä jää taakse katsomaan. Siksi en ole sittemmin enää huipulle yrittänyt vaan ihan kaveri pelejä aikanaan pelailin. Toki sellaisen takaportin jätin, että jos kysely olisi jostain tullut, niin vaikea siitä olisi ollut kieltäytyä, mutta sellaista ei tullut ja nyt jo pitkään mennyt lopettamisesta ainakaan 8 vuoteen en ole pelaillut. Onneksi mitään ei jäänyt sillein vaivaamaan, sillä silloinkaan en missään seurassa pelannut eli ei varsinaisia tavoitteitakaan ollut. Satuin vain huomaamaan miten jotkut pitivät tasostani pelatessa.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.