maanantai 21. lokakuuta 2013

Kauden ensimmäinen kotivoitto

Josba voitti sunnuntaina 20.10.2013 Loviisan Torin kotonaan Joensuun Areenassa. Ottelu päättyi lukemiin 7-3. Alla kuvia ottelusta. Kaikki kuvat Tuomo Kallonen.

Josban maalivahti Jesse Huurrekorpi näytti taas varmoja otteitaan kotijoukkueen maalilla.
Tatu Könönen tehtaili tehot 2+1 tutkaparinsa T.Erosen kanssa.
Mikko Hallikainen ohjasi Tomi Lautasen jäätävän vedon Loviisan maalivahdin selän taakse.

Könönen viimeisteli ottelun toisen maalinsa tyhjiin noin minuuttia ennen pelin loppua siirretyn rangaistuksen aikana.
Huurrekorpi palkittiin sekä kotijoukkueen nälkäisimpänä pelaajana että kultaisella mitalilla.

Josba jatkaa tulevana viikonloppuna pelejään Nokian KrP:tä vastaan. Seuraava kotiottelu on sunnuntaina 10.11.2013 klo 17.00. Tällöin vastaan asettuu nimeään vaihtanut Esport Oilers.

2 kommenttia:

  1. Positiivisiä juttuja nyt tullut Josbasta. Tämä voitto ja pelaaja sen jälkeen valittiin maajoukkueeseen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja varmasti pelaajien hankkiminenkin helpottuu. Uskoisin ettei pelaajat pelaa vain runkosarjan takia vaan kiinnostavimmat pelit siellä play-offeissa ja maajoukkueessa. Tähän play-off tasoon jos joukkue yltäisi se voisi olla seuraava tavoite. Alunperin tavoite Josballa oli palata takaisin liigan huipulle eli silloin kesällä 2012 lanseerattu tavoite. Saa nähdä miten käy ja jos play-off paikka lähenee lisääntyykö johdonkin halu satsata vielä vahvistuksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin huomasin, että johtokunta Josbalta vaihtunut ja ainakin uusi puheenjohtaja oli tullut. Vielä jos saisi tietoa keitä muita jäseniä on valittu olisi hyvä. Vanhankin vasta nyt huomasin Josban sivuilta eli päivitys silloin ainakin puuttui. Tietenkin kun vanhaa johtoa katsoi, ja mietti rekrytointeja joita aiemmin oli ihmetellyt mitä he olivat tehneet, ja kenties syitä niihin ymmärsi nyt ne paremmin, mutta ei siitä sen enempää. Kenties nyt pitää antaa uudelle johdolle aikaa tehdä omia linjauksia. Jos nyt tuo ilmeisesti vanhan johdon tavoite liigan kärjestäkään ei toteutuisi, vaikea tätä uutta johtoa syyttää ainakaan jos muutoksia sinne tullut.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.