tiistai 1. lokakuuta 2013

Arkistojen aarteita vol 5.


Samana vuonna, kun Josba voitti SM-kultaa, voittivat he myös Suomen cupin mestaruuden. Alkuperäinen juttu karjalaisessa 24.5.1992.

3 kommenttia:

  1. Tässä jutussa mielenkiintoisinta on tuo S.C.Dalmac kävin wikipediassa katsomassa tuon seuran tarinaa. Myös tuo kuva vaikuttaa, että peli olisi pelattu pienessä hallissa, mikä mm. Otto Moilasen twitterin perusteella voi olla tulevaisuutta salibandyssa, kuten myös neljä kenttäpelaajaa viiden sijasta.

    VastaaPoista
  2. Tietenkin toinen ajankohtainen nimi tässä jutussa on Antti Ruokonen, joka karjalaisen bloggaajan mukaan täyttää huomenna 50 v. eli onnittelut paikallaan. En tiedä onko Ruokonen kokenut jääneensä seurassa jo paitsioon, kun kieltäytynyt karjalaisen synttärihaastattelusta jutun mukaan, joka seurallekin olisi tuonut julkisuutta, sekä jäämässä jutun mukaan seuran hallituksesta ilmeisesti pois? Mieleeni tuli kun Ruokonen on B-juniorien valmentaja, olisiko hän toivonut enemmän pelaajia sieltä edustukseen? Jos taas edustuksen valmentaja Sami Sorjonen on halunnut Jarmo Väyrysen ja Sami Matikaisen kaltaisia kokeneita pelaajia enemmän juniorien sijaan ja näin Antti Ruokonen halunnut jäädä enemmän sivuun seuran toiminnasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan Antti Ruokonenkin pitkällä urallaan voinut joskus valita kokeneen pelaajan juniorin sijasta, joten ei hän välttämättä voisi tuollaista vaatia muilta. Josban ja Leban farmisopimus mahdollistaisi maakunnan parhaiden pelaajien saamisen joukkueeseen. Se voisi olla hyvä jos haetaan tulosta jo tälle kaudelle. Jos taas halutaan olla kasvattajaseura tulosta haetaan pitemmällä tähtäimellä ja sitoutetaan pelaajat jo nuorena toimintaan mukaan.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.