lauantai 28. helmikuuta 2015

Jätkien kanssa reissussa Vol. 3





Reissun päälle taasen. Matkan kohteena oli tällä kertaa ensin Tampere jossa miteltiin voimia Classicin kanssa ja siitä jatkettiin matkaa hotelli yön jälkeen kohti Vantaata jossa sunnuntaina vastaan asteli Erä. 

Lauantain Clasu pelistä ei hirveesti kerrottavaa jälkipolville jäänyt eli pataan tuli numeroin 9-3. Kotijoukkue oli aikalailla joka asiassa punasta parempi. Eritoten kotijengin ykköskenttää vastaan tuli välillä äitiä ikävä, pojat pelas kohtuu maltillista ja tehokasta säbää. 
Pelin jälkeen painuttiin hotellille heittää kamat huoneisiin ja suoraan siitä syömään. Ruokaa odottaessa ohi käveli Iso-D, enkä tarkoita jengin konkaria Derek Lautasta vaan kokokansan rakastamaa laulajaa Dannya eli Ilkka Lipsasta. Danny oli ilmeisesti tullu vetää keikkaa tai katsomaan hotellilla ollutta elvis tapahtumaan? Joka tapauksessa oltiin ihmeissään tästä kohtaamisesta.
Ruoan jälkeen tutkittiin hotellin tiloja ja yritettiin päästä saunomaan ja uimaan, tuloksetta. Siispä painuttiin huoneisiin jutustelemaan ja keskittymään sunnuntain Erä matsiin.

Sunnuntaina maittavan aamupalan jälkeen lähettii ajaa kohti Vantaata ja energia areenaa. Erä pelistäkää tulos ei ollut halutunlainen eli tappio tuli jatkoajan jälkeen lukemin 7-6. Pettynyt seurue pelin jälkeen bussiin ja matka Joensuuhun oli valmis. Kuskimme Jorkki sai tällä kertaa joukkueen ehjänä kotiin ja tielä pysyttiin koko matkan ajan. Jorkista täytyy sanoa että on yksi huikeimmista kuskeista mitä allekirjoittanut on tavannut, kaveri nosti osakkeitaan joukkueen sisällä rajusti tällä reissulla!
Kotiin Joensuuhun saavuttiin klo: 3.00 maissa ja arki koitti taas muutaman tunnin päästä kun herätyskello pärähti soimaan klo 7.00 ja oli aika lähteä töihin.

Reissusta jäi kuitenkin käteen pieniä pelin ulkopuolisia iloja. Bussimatkojen aikana pelattavaan Lupaus korttipeliin saatiin tällä matkalla uusia kasvoja. Mukaan ilmottautui kapteeni Puska, Tuomas "stoikka" Tokila ja Ville "Lipsu" Laasonen. Pojat pelasivat alkukierrosten vaikeuksien jälkeen sen verran miehekkäästi että pöytään mahtuu tulevillakin reissuilla. Pöydässä kuultiin vanhaan tapaan huutoja kuten "tuhru" ja pöytään lyötiin niin "kireitä" kuin "löysiä" kortteja!

Pahoittelut kuvien ja videoiden puutteesta. Tää menee allekirjoittaneen piikkiin...


T: Juho Väisänen #3

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.