sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Odotettu paluu

Tänään Oilers pelissä punapaidan päälleen pukee mieluinen paluumuuttaja Aapo Mutanen.
Sen kunniaksi muutama kysymys Aapolle.

Samalla Josbabloggaa toivottaa hyvää isänpäivää, niin Josban isukeille, kuin kaikille muillekkin tänään isyyttään juhliville. 

Millainen oli alkukautesi Italiassa?
Menestys! Saapasmaasta tarttui mukaan kielen lisäksi paljon uusia kokemuksia, kavereita sekä sarjatalukon kärkipaikka Viking Roma-joukkueen kanssa. Viimeisimmässä pelissä voitimme viime kauden mestarin todella kuumassa kohtaamisessa 11-9, johon oli hyvä päättää Italian visiitti.
Muutoinkin seuran ympärillä olevat ihmiset olivat todella ystävällisiä ja minulle jäi todella terve kuva toiminnasta kokonaisuudessaan. Eräänkin pelaajan isä oli kuullut minun AS Roma-faniudestani ja painattanut minulle Viking Roma-pelipaidan AS Roman väreillä.

Eroaako Italian sarjan taso miten paljon Suomesta?
Pelin taso on luonnollisesti huomattavasti matalampi, koska kouluissa lajia ei tunneta, eikä maassa ole samanlaista mailapelikulttuuria kuin Suomessa. Tämän huomaa mailankäsittelytaidon lisäksi myös taktisella puolella, kun maata hallitsevan, 11 miehellä pelattavan, jalkapallon soveltaminen salibandyyn on vähän niin ja näin, vaikka yhtäläisyyksiäkin löytyy paljon mm. prässäysvaiheesta.
Pelillisen tason mataluudesta huolimatta tekemisen taso on todella hyvää. Kaikki treenit alkoivat pelaajavalmentajan puheella, jossa painotettiin keskittymisen ja sitä kautta laadukkaan tekemisen tärkeyttä kehittymisen kannalta. Ja mikä tärkeintä, henki joukkueessa oli aivan loistava!

Miltä tuntuu pukea taas punapaita päälle?
Odotan innolla pääseväni pelaamaan tosipelejä seurassa, jossa on monia pitkään tuntemiani kavereita sekä tukku uusia kasvoja tuomassa lisää virtaa. Kaikki tietää miltä tuntuu palata kotiin, joten sieltä löytyy vastaus!
Tavoitteet tulevalle kaudelle Josbassa?
Tavoitteena on ylläpitää upeaa joukkuehenkeä ja tuoda oma lisämausteeni siihen. Paikka pelaavassa kokoonpanossa, kasa maaleja, peliä edistävät jalkakikat ja pleijaripaikka siintävät myös näköpiirissä, vaikka tällä hetkellä kiinnostaa lähinnä huominen peli Oilersia vastaan.

Lempiruokasi Italiassa?
Alkupalaksi tomaatti-mozarella leipä, alkuruoaksi erilaisia mereneläviä sisältävä risotto, pääruoaksi pihvi, lisukkeeksi salaatti ja juomaksi vettä ja lasi viiniä. Jos jää tilaa jälkiruoalle, niin tiramisu on yksi suosikeistani.
Mitä olisit halunnut pakata Italiasta mukaasi?
Sinne jääneet college-housut ja pyyhkeen jos vain olisivat mahtuneet mukaan.

Terveiset lukijoille?
Kaikki seuraamaan, kun #josbantivoli rakentaa omaa tarinaansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.