keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Alasarjoista tulleiden fiiliksiä

Josba on aloittanut sarjakautensa vahvasti ottaen yhdeksästä ottelusta viisi voittoa. Josba Bloggaa haastatteli alasarjoista tulleita pelaajia ja kysyi heidän mietteitään alasarjojen ja miesten liigan eroista. Kysyimme pelaajilta myös, seuraavatko he edelleen aiemman joukkueensa pelejä.

#93 Aleksi Matikainen. Kuva Joona-Pekka Hirvonen.
Aleksi Matikainen:
"Liiga tasolla pelaaminen on vastannut aikalailla odotuksia mitä ennen kauden alkuu tuli mietittyy. Peli on kaiken kaikkiaan nopeampaa ja aikaa pelitilanteissa on entistä vähemmän. Lisäksi liigassa sallitaan fyysisempää pelaamista. Vieras pelimatkat on tietenkin huomattavasti pidempiä, mutta uskon ettei se tule olemaan ongelma jos vaan pelimerkit pöydässä riittää kevääseen asti. 
Tulee edelleen seurattua jokaisen ex-seuran pelejä tottakai!"

#68 Mikko Hallikainen. Kuva Joona-Pekka Hirvonen

Mikko Hallikainen:
"Liigassa pelaaminen verrattuna kakkosdivariin eroaa eniten siinä, että liigassa aikaa ja tilaa pallon kanssa on paljon vähemmän. Sen takia ratkaisut kentällä pitää tehdä paljon nopeammin. Lisäksi pelaajat on luonnollisesti fyysisesti paremmassa kunnossa ja nopeampia. Seuraan edelleen edellisen joukkueeni pelejä mielenkiinnolla!"

# 11 Miro Kämäräinen. Kuva Tuomo Kallonen

Miro Kämäräinen:
"Liigassa peli on paljon nopeempaa ja aikaa on vähemmän pallon kanssa, fyysisempää on peli liigassa ja virheistä rokotetaan kovemmalla prosentilla kun 2. divarissa. Kyllä seuraan tiiviisti edellisten joukkueiden pelejä ja toivon että ne pärjää mahdollisimman hyvin."

#24 Ville Laasonen (vas.). Kuva Roosa Ojanen
Ville Laasonen:
"Pelinopeus ja fyysisyys on paljon korkeammalla tasolla kuin 2. divarissa. Ja totta kai tulee seurattua miten vanhat jengit pelaa!"

# 70 Ville Simonen (oik.). Kuva Roosa Ojanen.
Ville Simonen:
"Pelissä suurin ero on mielestäni peli- ja tilannenopeus. Aikaa ja tilaa kentällä on paljon vähemmän kuin 2.divarissa. Kaikki lähtee heti reeneistä joissa mennään koko ajan täysiä eikä löysäilyyn ole varaa. Junnureeneissä ei tullut ihan aina mentyä satalasissa. Viime kauden joukkueen otteita on tullut seurattua jonkun verran. Akatemia on kärsinyt loukkaantumisista ja alkukausi näytti aika pahalta, mutta nyt he ovat kolmen pelin voittoputkessa joten tilanne näyttää jo paremmalta."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.