perjantai 19. heinäkuuta 2013

Arkistojen aarteita vol 2.



Muistatko tämän? Alkuperäinen juttu Karjalaisessa 13.11.1991.

4 kommenttia:

  1. Hienoja muistoja, silti toivoisin jo 2000-luvun pelaajien nousevan Josban taustoihinkin. 1990-luvusta ja jo 1980-luvun lopun ajoista kuitenkin jo aikaa. Näin varmaan voi jo ollakin, mutta voisiko seuraava juttu täällä valaista tarkemmin Josban organisaatiota? Ketä ja mitä ikäluokkaa edustavia henkilöitä Josbassa vaikuttaa taustoilla tällä hetkellä?

    VastaaPoista
  2. Tämä sarjahan onkin arkistojen aarteita...siis historiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin kirjoittaa ensimmäisen kommentin jutussa esiintyvän Antti Ruokosen johdosta. Mielestäni aika mennyt jo hänestä ohi. Petri Kettunen puolestaan pelasi muistaakseni vielä kaudella 2001. Hän menestyikin hyvin mm. paakallo sivuston valmentaja vertailussa talvella. Vertailu tehtiin Hakkaraisen blogissa tammikuussa ja Antti Ruokonen ei listaan mahtunut. Siinäkin jutussa taidettiin mainita, että esim. Joensuussa jumiutuminen yhteen henkilöön voi olla kehityksen este. En tiedä mitkä saavutukset Ruokosella taustoissa, mutta ainakin joukkueen menestys viime vuosina mennyt alaspäin. Tietenkin menneinä vuosina tilanne oli vielä toinen.

      Poista
  3. Tuosta kuvasta näkee aivan selvästi että kaiken takana on ollut talosen rise. Missä on mies nykyisin? Saataisiin josba taas mitalipeleihin...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.