tiistai 23. huhtikuuta 2013

Juuso Lehtiniemi



Seuraavaksi lauseita jatkaa Josban B-junioreista siirtynyt Juuso Lehtiniemi.


Olen Juuso Lehtiniemi. 16 vuotta, joka opiskelee merkonomina

Salibandya aloitin pelaamaan 4-5 luokalla josban junnuissa

Odotan innolla tulevaa kautta ja tietenkin kesää!

Pelipäivänä valmistaudun peliin ja otan rennosti.

Jäähypenkille olen joutunut silloin tällöin… harvoin

Tulevaisuuden haaveeni valmistua joskus koulusta jonnekin ja pelata jossain hyvässä jengissä!

Valitsin Josban koska parempaa ei oo!

Unelmakentälliseni on jossa kemiat kohtaa ja peli luistaa!

Tulevana kesänä nautin lomasta ja reenaan ku hullu.

Tällä hetkellä odottelen kesälomaa…!

Tulevaisuudessa haluan olla hyvä pelaaja ja pysyä terveenä!

Terveiseni menee tosiurheilijoille!

Lopuksi haluan sanoa toteuttakaa unelmanne!

4 kommenttia:

  1. Terveenä pysymistä ja innon säilymistä toivon minäkin. Olen tämän pelimiehen nähnyt muutamassa pelissä kentällä - odotan mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää.
    Seuratkaa muutkin tämän kaverin liikettä ja sijoittumista.
    Onneakin urallesi!
    -sisko-

    VastaaPoista
  2. Merkonomi opinnoissa aikanaan oli muuan Olli Tykkyläinenkin ja muutamia muitakin Josbalaisia. Olisiko Juuso Lehtiniemi kuitenkin paras näistä Josban merkonomeista, kun jo päässyt liigatasolle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkään en tarkoita, että kaikista merkonomeista paras hän olisi koulussaan opiskelleista. Taisi all-star peli talvella näyttää, että mm. pesäpalloilijatkin hyviä salibandyssa. Varmasti hyviä pelaajia on laajasti, mutta moni jäänyt tuntemattomaksi laajemmalle yleisölle? Taisi aiemmassa all-star pelissä Sakari Salmela olla torpannut idean, että tapahtumaan olisi otettu pelaamaan muitakin kuin jotka sillä hetkellä salibandya seurassa pelasivat? Onneksi uusin tapahtuma toi esiin muitakin hyviä kykyjä, joita kenties aiemminkin olisi voinut vuosien varrella löytyä?

      Poista
  3. Tämä pelaajien vertailu on varsin vaikeaa, millä kriteereillä valitaan kuka mitenkin hyvä. Juuso Lehtiniemelle käynyt hyvin, kun päässyt joukkueeseen. Helpoin tie vaikka Josban edustukseen varmasti käydä juniori-ikäluokat läpi. Ulkopuolelta samantasoinen pelaaja vaikka muita lajeja pelannut, mutta lahjakas salibandynkin pelaaja varmasti joutuisi käymään vaikeamman tien läpi. Ilkka Voutilainen oli yksi joka onnistui, mutta hänelläkin taisi olla suhteita Otto Moilaseen. Toisenkin päin, vaikka olisi Josba status, ei kaikki entiset Josbalaiset mahdottoman hyvin kakkosdivioonaan siirtyneet pisteissä ainakaan pärjänneet. Samantasoisia pelaajia monia, mutta kenellä jokin hyvä yksittäinen ominaisuus korostuu ja voi oikeassa ympäristössä pärjätä. Ei Markus Ketonenkaan kakkosen pistepörssin perusteella sen sarjan paras, mutta Josbassa edelleen parhaimmistoa oli.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.