torstai 18. huhtikuuta 2013

Ciao Dani!







"Thanks to everyone and i have feel like at home
and a good next saison! 
Was sooo nice to be here "

-Daniel Kläger-

5 kommenttia:

  1. Pääkallon sivuilla lähteviin Josbasta merkitty seuraavat huhuissa: Antti Ruokonen taustoille, Otto Moilanen (lopettaa), Markus Ketonen (lopettaa), Tomi Lautanen (lopettaa), Sami Matikainen (lopettaa), Juhana Särkelä (välivuosi), Mikko Niiva, Joonas Makkonen (SB Welhot), Pauno Kajoksinen, Daniel Kläger (Sveitsi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen lisäksi, että karjalaisessa olisi ollut juttua Juhana Särkelän lisäksi joku toinenkin pitää välivuoden ilmeisesti opintojen takia, olisiko vaihto-oppilasvuosi? Mieleeni tulee sopimuksen tehnyt Joona Gröhn, eli olisiko hänestä ollut kyse? Jos näin on jännä nähdä pelaako osan kaudesta ja sikälikin jännä tilanne että hän olisi tälläisessä tilanteessa saanut sopimuksen joukkueeseen. Tietenkin viime kaudellakin hän oli joukkueen kokoonpanossa vaikka pelasi vain yhden ottelun ja jo kesällä taisi olla tiedossa loukkaantuminen. Hyvät suhteetko hänellä, kun pysyy joukkueessa mukana?

      Poista
    2. Pidän mahdollisena syynä myös sitä, että kyseessä on lahjakas, tunnollinen pelaaja ja yksi joukkueen henkiistä selkärangoista. Vai???
      -Sisko-

      Poista
    3. En tunne kyseistä pelaajaa tai Josban joukkuetta, niin tarkkaan ja siksi toivoin lisää tietoa tilanteeseen. Joukkueen kannalta silti joitakin pelaajia siirretty Lebaankin viime kaudella eri syistä, vaikka loukkaantumiseten tuomien harjoittelu katkosten takia. Näin ajattelin vain joukkuekemioiden kannalta onko hyvä, jos jonkun nimi pysyy listoilla, vaikkei hänen panos pelillisesti olisi ollut korkea. Sitä vastaan ei ole mitään jos loukkaantumisten tai vaihto-oppilasvuosien jälkeen pelaaja saa uuden mahdollisuuden ja valitaan joukkueeseen kunnossa ollessaan. Lähtökohtaisesti voi olla hyvä, että samoja periaatteita noudatetaan kaikkiin pelaajiin. Tietenkään kaikkia tietoja minulla ei ole siksi tosiaan tiedustelin tilannetta hyvässä hengessä.

      Poista
  2. Lisätään paakallon Josba huhuista lopettaviin Lauri Hyytiäinen.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.