tiistai 3. joulukuuta 2013

Herra numero 3


Juho Väisänen


Jouluperinteesi?

Kotiin Pieksämäelle. Siellä haudoilla käyntiä, sukulointia, jouluruokailu oman perheen kesken ja myös avovaimon perheen kanssa. ei muuten mittää ihmeellisempiä rituaaleja.

Pakolliset jouluruoat?
Kinkku, karjalanpiirakat, munavoi, porkkanalaatikko, karjalanpaisti ja graavilohi!

Mitä toivot joululahjaksi?

Ois kivaa oppia tekemään maaleja. Sitä mä toivon. Maalinteko taitoo.

Kuva Joona-Pekka Hirvonen
Joukkueen kommentteja tontusta:

Vinkkinä kaikille kenelle joulu tulee liian nopeasti, eikä aikaa jää kunnon jouluaterian valmistamiseen niin huhujen mukaan Väiski on velho keittiössä!

Juho Väisäsen "pommi" kantti ei ole vielä peleissä verkkoa heiluttanut, mutta treeneissä veto lähtee kuin tykin suusta. 

Huomisen tonttu on josbalaisuuden ilmentymä, työn määrä on aina vakio eikä turhaa purnausta kuule koskaan.

3 kommenttia:

  1. Taisin aiemmin maitojunaa ehdottaa, mutta annetaan vinkki että pysyisi Josbassa. Treeneissä aina kaikki helpompaa kun tutut pelaajat ja aikaa enemmän. Peleissä aikaa vähemmän ja vieraat vastustajat, joten kaikki nopeampaa ja vaikeampaa. Pitää oppia se pelirytmi pois omalta mukavuusalueelta ja vähän röyhkeämpi olla niin sanotusti. Helpompi sanoa kuin tehdä, mutta toivotaan että ymmärtää mitä tarkoitin ja maaleja alkaa tulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma suhde maalintekoon on hyvä ja itseluottamus sen suhteen aina ollut kunnossa. Tietysti joskus jos joukkue heikompi voi energiaa olla mennyt enemmän pelintekoon eikä maalinteko silloin se päällimmäinen juttu, ja jos silloin vaikka epäonnistuisi maalinteossa, kuitenkin itse peliin voinut jäädä hyvä maku. Maalinteossa kenties yksi maali jäänyt eniten mieleen kun puolustaja laittoi roikkupallon ja jostain ns. siniviivan kohdalta suoraan ilmasta yläkulmaan sain maalin tehtyä. Taisin laittaa lavan kärjen alaspäin ja kenties vähän golf lyöntiä muistuttavalla laukauksella se onnistui. Yleensä en liian varmoja maaleja yritä vaan enemmän tyylikkäitä ja kenties epäonnistuneista eniten jäänyt mieleen kun tyhjään maaliin aloin nostamaan maalin kattoon ja pallo menikin salin kattoon. Tietysti joskus pelikaveri voinut maalipaikassa huutaa että yläkulma minulle mikä kenties joskus ollut bravuuri, mutta olenkin laittanut silloin längistä sisään ja näin maalivahtikin hämääntynyt. Myös kovat rystypuolen laukaukset yksi hyvä maalintekokeino. Kyllä hyvä maalintekijä osaa monenlaista eikä säikähdä epäonnistumisiakaan tai jos joku peli menee eri roolissa.

      Poista
    2. Kerran löysin hyvän mailan erään karhu merkkisen, kun peli-uraa aloittelin. Silloin taisin ensimmäisen kerran puolustajana kokeilla, sillä niin hyvin laukaukset lähti kaukaa, että se oli suosikkipaikka pelatessa ja maaleja tuli. Muuten mailavalinnat enemmän hyökkäykseen osuneet. Kenties jos Juho Väisäsen maalit ei alkaisi onnistua peleissä täytyy ihmetellä ja toivottavasti nämä kirjoitukseni saavat aikaan inspiraation harjoitteluun ja rohkeutta peleihinkin. Voisiko valmentajakin hänelle antaa paikkoja ylivoimaan ym. enemmän. Kyllä sekin jos rooli joukkueessa heikko tai sitä ei juuri ole, vaikea päästä peliin mukaan ym. Silloin ymmärtäisin tätä maalinteko-ongelmaa paremmin, sillä se voi heijastua suorituksiin ja intoon niissä, siltikin pitäisi edes joku maali tulla.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.